torek, 21. januar 2014

Berem / I read

Projekt 365 dni v fotografiji / Project 365 days in photography

Zelo rada berem na kavču, kjer je res vse sproščeno po napornem dnevu. In končno sem po dolgem času našla knjigo, ki me je res posrkala vase ... Albert Camus Prvi človek - gre za njegovo avtobiografijo, ki je polna spominov in čustev, opisov njegovega otroštva in revščine v kateri je živela njegova družina ter kako je znal v majhnjih stvareh najti tisto kar ga je osrečevalo. Obožujem njegov slog pisanja in tudi zvečer komaj čakam, da se uležem v posteljo in preberem par strani preden me premaga spanec.

I love reading all relaxed on the sofa and after a long time I found a book that really drew me in ... Albert Camus First man - it's an autobiographical novel full of his memories and feelings, how he grew up in poverty and got used to cherishing little things that made him happy. I love the way he writes and can't wait till I can tuck myself in bed and read some of the pages before I nod of  to dreamland. 




Hvala za današnji ogled in želim val lep večer.

Thank you for looking today. Have a lovely evening.

*Mojca*

3 komentarji:

SaraS pravi ...

O, super fotografija! Izžareva umirjenost, prijetnost... :)

Unknown pravi ...

Super fotka! Všeč so mi zgodbe, ki stojijo za tvojimi fotkami. Vse so tako preproste, saj je konec koncev stvar v tem, da ti sama fotka vse pove in tvoje govorijo:)

Vladuška pravi ...

Krasna fotka in tudi mene branje zelo sprosca in zmeraj me odnese iz vsakdanjega sveta.